Északi Áramlat

Az Északi Áramlat1 azért nem mert az orosz fél augusztusban leállította a földgázszállítást az összes turbina meghibásodására és arra hivatkozva hogy szervizelésüket a Siemens a. A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken.


Avstrijskij Zele Dal Sovet Po Tranzitu Gaza Ukrainskomu Zelenskomu Sovety Dzen Dali

Az egyetlen üzemben maradt gázkompresszoregység javítása miatt augusztus 31.

. Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken. Európa versenyt fut az idővel. Augusztus 31-én moszkvai idő szerint.

A Gazprom háromnapos karbantartást végez a vezetéken. Leáll az Északi Áramlat. Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból.

Németországba így nem érkezik gáz Oroszországból. Az orosz Gazprom gázszállító cég úgy döntött július 11. Leállította a Németországba történő gázszállítást a Gazprom az Északi Áramlat-vezetéken karbantartás miatt.

Mégsem küldenek gázt az Északi. Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. Akár arra is fel kell készülni hogy a Kreml elzárja a.

Az utcán lopták meg Bagi Ivánt. Megszökött egy életfogytiglanira ítélt gyilkos. 22 hours agoHétfőn késő délután érkezett a hír miszerint az Északi Áramlat 2-nél nyomáscsökkentést tapasztaltakKedden délelőtt jelentették hogy az Északi Áramlat 1-nél is.

Télig annyira fel akarják tölteni az Unió államai a gázkészleteiket amennyire csak lehet. Még ha az Északi Áramlat-1 csökkentett szinten újra is indulna Európának még 12 milliárd köbméter gázt azaz 120 LNG-tankhajónak megfelelő mennyiséget kellene. 2 days agoCsökkent a nyomás az Északi Áramlat 2 tengeri gázvezeték egyik szálában közölte hétfőn a projekt üzemeltetője a Nord Stream 2 AG.

A száguldó fityulás detektív avagy Bonifácia nővér rejtélyes esetei. Infostart MTI 2022. Csővezetéken keletkezett kár nem véletlen az európai energiainfrastruktúra bármilyen szándékos megzavarása teljességgel elfogadhatatlan amire.

Egyelőre nem tudni hogy mi okozhatta a nyomáscsökkenést és a. 1 day agoA német szövetségi kormány szakértői szerint célzott támadás okozhatott szivárgást az Északi Áramlat-1 és az Északi Áramlat-2 földgázvezetéken - jelentette kedden a Der. 4 hours agoA Kreml elutasítja azokat a kiszámíthatóan ostoba állításokat miszerint Oroszország szabotálta volna az Északi Áramlatot.

11 hours agoA svéd tengerészeti hatóság figyelmeztetést adott ki az Északi Áramlat-1 vezeték két ponton való szivárgása miatt nem sokkal azután hogy a közeli Északi Áramlat-2 vezetéken. Kedden robbanásokat észleltek az Északi Áramlatnál. A megjavított gázszivattyú egységek Kanadából történő visszaszállításával kapcsolatos problémák miatt a Gazprom csökkentette az Északi Áramlaton keresztüli.

A hírre növekedtek a vállalat részvényei. Vészhelyzet van az Északi Áramlat 2. A moszkvai tájékoztatás szerint szeptember 3-án indul újra a.

Szerdán leáll a gázszállítás az Északi Áramlat 1 vezetéken. Három napra teljesen leáll az Északi Áramlat gázvezeték jelentette be a Gazprom. Ahogy arról a Blikk is beszámolt két helyen.

4 hours agoAz Északi Áramlat 1. 6 hours agoVideó az Északi Áramlat gázvezeték robbanásáról. Csővezetéken keletkezett kár nem véletlen az európai energiainfrastruktúra bármilyen szándékos megzavarása teljességgel elfogadhatatlan amire.

7 hours agoAz Északi Áramlat 2 szivárgását hétfőn hajnalra észlelték a nap folyamán végül a dán hatóságok állapították meg hogy Bornholm térségében szivárog a földgáz majd estefele. Megszólalt a Siemens a Gazprom gázstopjáról. Között javítási munkálatok miatt teljesen leállítja Európa gázellátását az Északi Áramlat.

4 hours agoAz Északi Áramlat 1.


Karacsony Gergely Szilveszter


Hajoroncsok A Namib Sivatagban A Hirhedt Csontvazpart Erdekes Vilag Shipwreck Giethoorn Abandoned Ships


Vanessa Beeley Lecture In Ottawa The Role Of The So Called White Helme Lecture Ottawa Vanessa


A Termeszet Szol Hozzad Kevin Spacey Az Esoerdo Nature Is Speaking Nature Wonders Of The World


Comisarul Gunther Oettinger Despre Cercetare Inovare Statele Ue Să Apeleze La Programul Orizont 2020 Statele Membre Ale Uniunii Europene Pot Apela La Noul Pro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel